28.04.2024

Реєстрація авто в умовах карантину: як і коли це можна зробити у Тернополі

Ваша реклама

Оскільки умови карантину послабили, у сервісних центрах МВС відновили роботу. І ті, хто купив автівку, тепер можуть її зареєструвати. Щоправда, щоб стати в чергу потрібно записатись телефоном або на сайті.

Для цього потрібно зайти на сайт Головного сервісного центру, далі вибрати область, потім у розділі “запис в електронну чергу” пройти ідентифікацію. Система автоматично обере день, в який є вільні години. Коли система вас зареєструвала, ви приїжджаєте у сервісний центр у вказаний час. При вході вам зроблять температурний скринінг та спрямують в потрібний кабінет, де, власне, й відбудеться реєстрація документів.

Адміністраторка регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області  розповідає, на час карантину режим роботи дещо змінився. Прийом відвідувачів відбувається виключно за попереднім записом.

Наступний крок в реєстрації – експертний огляд автомобіля. Тоді, з висновком ви повертаєтесь у сервісний центр, щоб оплатити послуги і отримати технічний паспорт та номерні знаки.

Головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС в Тернопільській області Василь Барановський зауважує, наразі електронна черга функціонує в сервісному центрі Тернополя (с. Підгороднє, вул. Стрийська, 5) і в територіальному центрі у Чорткові.

Також окрім реєстрації авто, у сервісному центрі наразі замінюють посвідчення водія у режимі живої черги та в обмеженій кількості.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,