24.04.2024

Ретро-фестиваль, музична сцена та інтерактиви: у Тернополі відкрили авторинок-стоянку “Бережанська”

Ваша реклама

Від раритетних до сучасних. У Тернополі відкрили авторинок-стоянку європейського класу – «Бережанська». На території площею 2,5 гектари обладнали необхідну інфраструктуру, а в день відкриття тут представили понад 50 автомобілів.

Керівник авторинку-стоянки “Бережанська” Андрій Стус розповів, що тут, окрім того, що можуть купити ваш автомобіль, також допоможуть із продажем та надаватимуть ряд інших послуг. Наприклад, переоформлення чи відповідні перевірки.

А завдяки зручному розташуванню, придбану машину можна буде одразу переоформити, адже авторинок «Бережанська» знаходиться неподалік Регіонального сервісного центру МВС, кажуть керівники ринку.

Співорганізатор фестивалю “AvtoRetroBikeParty” Тарас Демкура розповів, що деякі підприємці вже взяли в оренду ділянки для продажу авто, до прикладу, з Європи чи США.

У день відкриття на території авторинку-стоянки організували ретро-фестиваль. А головною родзинкою свята стала виставка ексклюзивних автомобілів. Так, поряд з сучасними, всі охочі могли побачити 10 справжніх легенд автопрому.

Відвідувачі відзначили, що це справді цікаво.

До слова, деякі з представлених на відкритті авто ринку-стоянки ретро-карів залишаються тут, на експозиції. Тих же, кого цікавить покупка – чекають щонеділі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,