19.04.2024

Рекорд у Тернополі: випускниця одягне сукню зі 100-метровим шлейфом

Ваша реклама

31-го липня у Тернополі відбудеться свято випускників. Одна із випускниць встановить рекорд – одягне сукню зі 100-метровим шлейфом.

На примірку сукні-рекордсменки випускниця Тернопільської спеціалізованої школи I-III ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Марія Борисяк приходить за декілька днів до свята. Дівчина тримає інтригу до останнього і плаття майже нікому не показує, тому і наша знімальна група побачила лише його частинку. Марія кажу – обирала фасон довго, до останнього не могла визначитись, що саме їй подобається. Але така ідея – припала до душі. До того, у цій сукні буде поєднання тих речей, які сподобались в інших.

Дизайнерка весільного, вечірнього та дитячого одягу Наталі Стефанчук каже, що в Україні зафіксовано рекордний шлейф довжиною 50 метрів, а 100-метровий з’явиться вперше. Сукню шиють протягом тижня, а шлейф допоможуть нести приблизно 30 дітей віком від п’яти до дванадцяти років. Дизайнерка зауважує, що попри таку довжину, шлейф буде зручним, адже нести його допоможуть маленькі моделі. До того ж, сукня – трансформер, тобто, після урочистостей Марія зможе його зняти.

Колір майбутньої сукні-рекордсменки – рожевий нюд. Оздоблена вона ручною роботою з пір’ям і декоративним камінням.

Ціну сукні – не озвучують. Проте, каже випускниця, підготовка до важливого дня не дешева. На зачіску і макіяж випускниця встигла записатися ще до карантину. Зізнається, чим ближче свято – тим більше хвилювань. Та думка про рекорд заспокоює.

Ну, а саму сукню і рекорд ви зможете побачити 31-го липня в сюжеті Т1 Новини.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,