01.05.2024

Регулярна дезінфекція та майстрині в масках: б’юті-центр готується до роботи

Креатор буд

Тернопільські салони краси готуються до відновлення роботи. З 12-го травня такі заклади знову запрацюють. В деяких з них вже почали робити попередній запис клієнтів. Як, до прикладу, в  “Lana Wellness Beauty Center“.

Першими у черзі є ті клієнти, процедури яких скасували через закриття закладу ще у березні. У центрі зауважують,клієнти з розуміння поставились до ситуації, адже епідемія – не жарти. Тепер вони з нетерпінням чекають коли зможуть прийти на процедури. В адміністрації розповідають, зараз працюють над всіма, необхідними для відновлення роботи, заходами безпеки, адже до всіх умов ставляться відповідально. Тут передбачили маски як для майстрів, так і для відвідувачів. Також в наявності одноразові рукавички та засоби дезінфекції.

У салоні  “Lana Wellness Beauty Center” впевнені, що чистота – це, перш за все, безпека їхніх клієнтів. У центрі діє два перукарських зали: чоловічий та жіночий. В одному із залів до карантину працювали троє перукарів, тепер же буде лише один. Також між записами клієнтів передбачатимуть час на прибирання та дезінфекцію робочого місця. Усі майстри працюватимуть у спеціальних костюмах. Після виконаної роботи кожен інструмент майстри стерилізують і у присутності клієнта відкривають зі спеціального вакуумного упакування. Таким чином відвідувач може пересвідчитись у гігієні використаних інструментів. Відбувається процес обробки у сучаснообладнаній стерилізаційній.

У центрі, до слова, окрім перукарських, надають послуги масажу та лазерної епіляції. Є тут і широкий спектр косметичних послуг, візажу та мінкюру, діє 2 солярії. Адміністратори переконують, тут ви зможете отримати бажану послугу в безпечних та комфортних умовах. Для запису можна скористатись сторінкою бюті-центру у соціальних мережах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,