19.04.2024

Питання в кулуарах: які плани на Новий рік і Різдво у тернопільських депутатів

Ваша реклама

У колі друзів, у колі рідних чи лише з коханими? Зовсім скоро весь світ зустрічатиме новий 2021. Як святкуватимуть Новий Рік та Різдво наші народні обранці – дізнавалась наша знімальна група.

Гірсько-лижні туристичні курорти, європейські  міста, затишні зустрічі у родинному колі чи новорічні свята на піску, на березі моря. Усе це варіанти відзначення Нового року та Рідзва минулоріч, а зараз, напередодні 2021 – плани вимушено змінюються.

Дехто із тернопільських депутатів таки планує вирватись у Карпати, хтось запевнив, що святкуватиме вдома, у сімейному колі, а дехто – досі не визначився.

Все ж, для більшості депутатів ТМР – новорічні свята у родинному колі – це традиція. Зізнаються, курортам надають перевагу влітку, а зимові святкові вечори завжди проводили в колі рідних, встигаючи побувати в усіх. Кажуть, сімейні свята потрібно відзначати із найближчими. До того ж, цінують атмосферу чудес.

2020-ий видався нелегким та насиченим для кожного з нас. Епідемія коронавірусу внесла багато корективів та скасувала велику кількість планів, кажуть депутати. Проте є й ті, кому цей рік запам’ятається радісними подіями.

Що нашій знімальній групі розповіли депутати Тернопільської міської ради Мар’яна Юрик, Олександр Росомаха, Володимир Місько, Любов Вовк, Ольга Шахін та начальниця Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей ТМР Христина Білінська – дивіться у сюжеті.

Все ж, в один голос переконують депутати, де б ви не були цьогоріч – вдома чи на морях – думайте про рідних, створюйте собі святкову атмосферу, дбайте про здоров’я.

Редакція каналу Тернопіль 1, напередодні новорічно-різдвяних свят бажає тернополянам та жителям області, аби наступний рік запам’ятався вам лише радісними подіями.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,