24.04.2024

Прикраси із гільз виготовляє тернопільська волонтерка, збираючи гроші на фронт

Креатор буд

Сережки та каблучки — із гільз. Такі прикраси виготовила тернопільська волонтерка Ольга Данченко разом із батьком свого хлопця-військового. Ажіотаж, який виник навколо прикрас змусив волонтерку організувати аукціон.

Ідея створювати незвичайні прикраси виникла в Ольги Данченко на фронті. Адже жінка волонтерить із 2014 року. А від початку повномаштабного вторгнення часто їздить до хлопців на передову.

“Насправді я хотіла це для себе. Я побачила такий виріб в Інстаграмі. Очевидно, що військовий його десь в окопі пиляв. Я попросила свого хлопця зробити таке, але він командир, йому було трошки не до того. І у нього було дуже багато завдань”, — каже Ольга Данченко.

Відтоді бажання виготовити прикрасу із гільзи не покидало Олю. Сама зібрала матеріали для майбутньої каблучки та долучила до створення батька свого хлопця. Каже, він майстер на всі руки.

“Ми підготували основу, але мені майстри сказали, що треба замовляти мінімум 10 штук, щоб було дешевше. Я подумала, що працюю з багатьма волонтерками, у нас є багато доброчинців-жінок і було б прикольно їм їх подарувати”, — відзначає Ольга Данченко.

Опублікувала фото прикрас у себе на сторінці. Та була здивована, який ажіотаж вони зчинять. Так і виникла ідея — продати коштовності з гільз. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,