27.04.2024

Прийняли бюджет громади на 2021 рік: підсумки 2 сесії Тернопільської міської ради

Ваша реклама

Забезпечення обороноздатності збройних формувань Тернопільського гарнізону, збереження культурної спадщини, розвиток пластового руху та пасажирського транспорту, підтримка малого і середнього підприємництва та зміни до програми соціально-економічного розвитку. Ряд таких рішень прийняли сьогодні на другій сесії Тернопільської міської ради.

Найголовніше – бюджет на 2021 рік. Наступного року, на Тернопільську громаду виділять понад 2 мільярди гривень.

До уряду України зачитали кілька звернень. Серед них і звернення міського голови. Очільник Тернополя виступив із тим, аби Степану Бандері таки присвоїли звання Героя України.

Говорили також і про підтримку малого та середнього бізнесу під час епідемії коронавірусу. Адже саме підприємці, є однією із рушійних сил української економіки.

Під час засідання розглянули понад 160 питань. А також  оголосили про створення двох фракцій. Перша – “Порядок, Відповідальність, Справедливість”, до її складу увійшли 5 депутатів. Друга – фракція “Свобода”, до складу якої увійшли 18 народних обранців.

Додамо, засідання сьогодні почалось із того, що пластуни передали Вифлеємський вогонь, який розмістять при вході у міську раду, щоб всі охочі змогли прийти і взяти його у свою домівку.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,