29.03.2024

Продаж ще однієї воєнної марки почали у Тернополі

Ваша реклама

“Кримський міст на біс”. “Укрпошта” презентувала чергову марку у воєнній колекції. Подія, на яку чекали українці з початку повномасштабної війни вже проілюстрована на поштовій продукції. Із самого ранку за новою маркою зібралася черга охочих.

Дату випуску в обіг марки з кримським мостом обрали не випадково, пояснили поштарі. 4 листопада виповнюється рівно 8 років, 8 місяців та 8 днів супротиву українського народу російській навалі.

Марка доволі цінна для колекціонерів. Наклад «Кримський міст на біс» – всього 300 тис. маркових аркушів. А спецпогашення організували лише в столиці, відзначила начальниця відділу поштових послуг ТД АТ “Укрпошта” Ніна Герасименко.

Автором марки «Кримський міст на біс!» є художник-живописець Юрій Шаповал. Вона містить чимало символічних деталей: недопалок у руках героїні, автомобіль, що летить у прірву, гублячи награбовану побутову техніку, Байрактар, який ніби «випадково» пролітав над мостом та розбитий ворожий танк. Крім марки, як зазвичай, випустили ще конверт та листівку.

А як виглядає нова патріотична марка — дивіться в сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,