05.05.2024

Представники партії «За майбутнє» питали тернополян про те, якими вони хочуть бачити своє місто та країну

Ваша реклама

А ви замислювались над тим, яким хочете бачити Тернопіль через кілька років? А якщо через кілька десятків років? Представники партії «За майбутнє» не лише подумали про це, а й запитали мешканців міста.

Громадський активіст Василь Томчишин розповів, що побажань у тернополян чимало. І вони різні. Хтось хоче бачити чисте озеро, хтось – місто без заторів. Багато хто хоче бачити розвиток промисловості і створення робочих місць та вищі заробітні плати.

Свої побажання щодо бачення свого міста, області чи навіть України у майбутньому, мешканці Тернополя мали можливість написати на спеціальному банері – «Я за майбутнє у якому… »

Над цим питанням замислилась і громадська активістка Любов Вовк. Каже, живе у Тернополі вже давно і не проміняла б його на жодне інше місто. Та і тут, зауважує, є що змінювати на краще. Додає, такою акцією представники команди “За майбутнє”  хотіли звернути увагу інших, щоб кожен міг озвучити чи написати своє бачення.

Головна мета – аби люди замислились, що вони хочуть бачити і мати через 10, 20, 30 років. І які гострі питання хвилюють людей зараз.

Співорганізатор акції “Розкажи про майбутнє” Рустам Ергешов розповів, що тепер, виходячи із викладених побажань, будуть висвітлювати свої 10 топ-ініціатив та формувати програму партії виходячи із пропозиції від людей.

«Справедлива поліція», «Щоб в Україні настав мир», «За майбутнє, у якому будуть забезпечені усі умови для життя людини» – умовну стіну тернополяни заповнили дуже швидко. Підходили і молодь, і люди старшого віку.

Народний депутат України, член політичної партії “За майбутнє” Іван Чайківський зауважив, що люди мріють про таке майбутнє, в якому вони впевнені у своїй країні, своєму місті, своїх роботодавцях. Політик переконаний – це дуже важливо, тому необхідно зробити все для того, аби забезпечити українцям достойне майбутнє.

Представники команди “За майбутнє ” уже власним прикладом показують, що можна тут, на місці, розвивати підприємництво, бізнес, створювати робочі місця, чесно плати податки і розвивати міста. І у цьому, переконаний Іван Чайківський, і є наше успішне майбутнє.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,