27.04.2024

Правоохоронці Тернопільщини разом з малюками відзначали День захисту дітей

Ваша реклама

Розваги для дітей, які втекли від війни. Вже традиційно у Міжнародний день захисту дітей поліцейські дарують малечі особливу увагу та турботу. Спортивні квести організували правоохоронці різних силових відомств спільно з динамівцями  для  дітей, сім’ї яких через бойові дії переїхали до Тернополя.

На спортивному майданчику  обласного фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» вирували дружні та позитивні емоції. Юні спортсмени змагалися у стрільбі зі спортивного пістолета, перетягували канат, долали бігові перешкоди. В підсумку — перемогла дружба і усі учасники ігор отримали грамоти та цінні подарунки.

Цікаві розваги продовжилися й на інших локаціях міста. Маленькі тернополяни та гості області мали змогу приміряти поліцейську амуніцію, побачили специфіку роботи різних служб. Своїм неабияким умінням школярів розважали службові поліцейські собаки.

Діти  малювали патріотичні малюнки, брали участь у різних конкурсах, отримали солодощі та цінні подарунки. Святкування минуло весело, активно, а головне —  під щасливий дитячий сміх .



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,