19.04.2024

Потяг не їде, автобус – дорогий: тернополяни скаржаться на обмеження “червоної” карантинної зони

Ваша реклама

Виїхати з Тернополя потягом – зась. Наше місто знову у «червоній» зоні. А це означає, що поїзди не здійснюють посадки пасажирів на станції «Тернопіль».

Через це чимало людей вже декілька тижнів не можуть виїхати з  Тернополя. З цією проблемою зіткнулась і Яна Наумович. Дівчина навчається у Тернополі, але родом з Миколаєва. Каже, впродовж 3-х місяців не бачилася з рідними. Цими вихідними їй таки вдалося поїхати додому, але зробити це було не просто. Розповідає, в потяг сідала у Підволочиську.

Інший варіант – їхати автобусом. Та така альтернатива вартує в декілька разів дорожче, каже Яна. До прикладу, їй в Миколаїв, щоб дістатися автобусом, довелось би заплатити близько 800 гривень.

Отож, від сьогодні Тернопіль й далі у «червоній» зоні. Тому, якщо ви планували поїхати в іншу точку країни потягом – шукайте альтернативні варіанти. Опитані ж нами тернополяни в свою чергу кажуть, такі обмеження центральної влади створюють цілу низку незручностей для населення.

Зауважимо, загалом в Україні у «червону» зону потрапили лише два міста: Тернопіль і Канів, Черкаської області. Обмеження діятимуть 14 днів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,