26.04.2024

Порошенко назвав ОПЗЖ “П’ятою колоною” Кремля і нагадав, як був захоплений Крим

Креатор буд

П’ятий Президент України Петро Порошенко, виступаючи у Верховній Раді, наголосив, що анексія Криму та подальша військова агресія на території України стала можливою через те, що у Росії ухвалили закон про право використання російських військ за кордоном.

Своє звернення він зробив у відповідь на висловлювання про Крим нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича.

«Незважаючи на те, що в мене інавгурація була в червні, коли вже декілька місяців тривала російська анексія і окупація, до сих пір ОПЗЖ не можуть розібратися, хто ж винен в анексії і агресії. Ми від імені всього залу інформуємо вас, що прізвище цієї людини – це Путін. Той, хто подав своїй Раді Федерації закон про право використання російських військ за кордоном. Той, хто ввів війська. Той, хто вбивав кримських татар і українських патріотів», – підкреслиа лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Також він засудив проросійську позицію ОПЗЖ, яку вони тривалий час здійснювали через підконтрольні медіа.

«Якби ви розплющили очі і перестали виконувати завдання країни-агресора, насаджуючи тут тези російської пропаганди, які ви до сих пір мали можливість розповсюджувати через свої канали, які на щастя закриті», – заначив Петро Порошенко.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,