06.05.2024

Понад сотня малозабезпечених тернополян отримає продуктові набори

Креатор буд

Долучитись до ініціативи мають змогу усі охочі.

Організували ініціативу небайдужі містяни. Зазначають: від початку карантину дуже багато громадян та людей похилого віку не мають фінансової змоги придбати продукти першої необхідності.

В період епідемії коронавірусу кожен вихід у магазин для них – це ризик для життя. Тому, вирішили убезпечити їх і допомогти.

– Багато людей втратили роботу або не мають можливості як мінімум забезпечити себе харчуванням. Ми такі продукти збираємо вже в черговий раз, – розповідає депутат Тернопільської міської ради Павло Бич. – Сьогодні зібрали більше ста пакетів. Перед цим вже було теж декілька сотень, тобто зараз в загальному це десь більше тисячі пакунків, які «Європейська Солідарність» роздала в Тернопільській області.

Долучитись до ініціативи мають змогу усі охочі.

Від початку карантину заявки на допомогу у вигляді такого набору усі потребуючі могли залишати на сторінці у соцмережах «Солідарність – доброта об’єднує». Потребуючих було дуже багато, тож в тернопільському осередку вирішили допомогти усім, хто не зміг її залишити або ще не отримав такої допомоги.

– Незалежно від партійної приналежності, незалежно від ідеології, якої ми дотримуємося, найважливіше для нас – це робити добро, – каже депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна. – Наша команда, команда «Європейської Солідарності» незалежно від того, чим сьогодні займається держава і влада, ми намагаємося допомогти малозахищеним категоріям людей. Впродовж останнього місяця ми більше тисячі пакунків передали ветеранам УПА, політв’язням та людям, котрі просто потребують допомоги.

Протягом декількох днів продуктові набори отримає понад сотня малозабезпечених мешканців міста.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,