06.05.2024

Поліція затримала тернополянина, який двічі за місяць викрадав автомобілі

Креатор буд

Незаконне заволодіння транспортним засобом інкримінують поліцейські 22-річному мешканцю обласного центру. Молодик вдруге за місяць викрав автомобіль.

Повідомлення про злочин надійшло на лінію 102 близько четвертої ранку 26 травня від водія таксі. Чоловік розповів, що пасажир викрав його транспорт.

Молодик зупинив таксі на перехресті вулиць Шептицького і Оболоня, аби доїхати до медзакладу на масиві Дружба. В якийсь момент до водія зателефонувала знайома і попросила купити ліки. Пасажир не заперечував, тож кермувальник зупинився біля чергової аптеки і вийшов з авто. Ключі він залишив у замку запалювання. Ще не встиг отримати замовлення, як побачив, що його автомобіль рушив з місця. Чоловік одразу зателефонував на «102». На місце події виїжджали працівники патрульної поліції.

Втікача поліцейські розшукали поблизу села Івачів. Автозлодій покинув таксі на узбіччі і втік. Допоміг розшукати зловмисника службовий собака, тож уникнути відповідальності тернополянину не вдалося.

Під час слідчих дій поліцейські з’ясували, що підозрюваний коїть подібне не вперше. Декілька днів тому він викрав іномарку на іноземній реєстрації. Розслідування у тій справі ще триває, а парубок знову вчинив протиправне.

Підозрюваного затримали. За фактом злочину розпочали кримінальне провадження згідно зі ст. 289 ККУ. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,