19.04.2024

Подружжя започаткувало бізнес на наркотиках у Тернополі

Креатор буд

Організували інтернет-магазин наркотиків та заробляли від 100 до 200 тисяч гривень на місяць. Мова про подружжя, яке торгувало наркотиками у Тернополі. Незаконний бізнес виявили правоохоронці в Тернополі.

Поліцейські викрили жінку під час отримання посилки з канабісом. Її чоловік, уродженнець Албанії, дізнавшись про це, намагався втекти з України. Його на пункті пропуску зупинили працівники прикордонної служби та передали поліцейським.

За словами Михайла Димиди, начальника управління по боротьбі з наркозлочинністю в області, в магазині продавалися різноманітні види наркотиків – амфетамін, PVP, мефедрон, канабіс. Аби не ділитися прибутком, помічників не наймали, а все робили самі. Жінка замовляла через інтернет товар, спілкувалася із потенційними покупцями. В обов’язки чоловіка входило фасування та розповсюдження методом закладок.

Під час обшуку правоохоронці виявили наркотики, мобільні телефони, сім-картки, ізострічку, магніти, чорнові записи та рекламні написи магазину.

Тернополянці суд оголосив підозру та обрав запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Питання щодо її чоловіка вирішується. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,