06.05.2024

Пішки швидше: з послабленням карантину на дорогах Тернополя  знову затори

Креатор буд

З послабленням карантину у Тернополі знову почалися затори на дорогах. Зараз деякі водії згадують початок обмежень, кажуть тоді їздити було значно легше, адже вулиці були практично порожніми.

До прикладу, тернополянин Олег розповідає, з розумінням ставиться до ситуації, адже багато людей вже почали працювати і добираються власними автівками. Пан Віктор каже, завжди виїжджає заздалегідь, щоб встигнути дістатись до місяц призначення вчасно. Ще один тернополянин – Степан розповідає, його робота пов’язана з постійним пересуванням по місту. Каже, за тиждень машин на дорогах стало значно більше, і тепер ситуація така ж як до карантину. Всюди затори, а в час пік дістатись швидко в центр просто неможливо.

У патрульній поліції зазначають, якщо порівнювати дані за 13-20 травня і період 2 місяці тому на дорогах краю, окрім транспорту зросла й кількість ДТП. Проте,  порушення дорожніх правил стало менше. Отож, зараз потреби залучати патрульних до регулювання руху на автошляхах міста немає.

Сьогодні в уряді повідомили, що з 25-го травня в Україні поступово відновлять рух транспорту. Та невідомо які це матиме наслідки – можливо затори зникнуть, бо тернополяни пересядуть у громадський транспорт, а, можливо, навпаки – як і зараз добиратись пішки для декого буде швидше.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,