29.03.2024

Піца за унікальною рецептурою та дитяча кімната: у Тернополі відкрили новий заклад харчування

Креатор буд

У Тернополі з’явилась Фабрика піци KIDS. Там є три сучасні та зручні відпочинкові зони та дитяча кімната. А це, зауважують в закладі, відіграє неабияку роль.

Весело та цікаво у дитячій кімнаті провести час можуть малюки, поки батьки куштують смачні та якісні страви. Адміністраторка Фабрики піци KIDS Інна запевняє – дитяча кімната спроектована так, щоб це було максимально безпечно для маленьких відвідувачів. Тут є і настільний футбол, і дитячий лабіринт, і батут, і басейн із кульками, відео-ігри та ще чимало різноманітних розваг.

У наступному залі відвідувачі можуть спостерігати за роботою піцайоло та процесом приготування і випічки страви. Власне, сам піцайоло Микола Череватий зауважує – такої піци в Тернополі ви не скуштуєте, адже готують її з італійського борошна. Микола розповідає, що саме завдяки борошну піца стає смачнішою, а її краї – м’якшими. Після приготування страви її відправляють у піч, де завдяки високій температурі вона готується швидко, а смак нагадує піцу з дерев’яної печі.

У меню закладу, до речі, є більше 20-ти різних видів піци, які ретельно підбирали для відвідувачів із різними вподобаннями.

Отож, якщо хочете скуштувати смачну піцу та зробити похід у кафе святом для вашої дитини – завітайте у Фабрику піци KIDS! Адреса закладу в Тернополі: вул. Петлюри, 10.

До речі, працює тут і доставка. З меню можна ознайомитися на сторінках у соцмережах.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,