03.05.2024

Першокурсникам соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ влаштували посвяту в студентство

Ваша реклама

Новий період — університетське життя кожен уявляє по-різному. Першокурсникам західноукраїнського національного університету організували посвяту в студентство. Під час урочистостей молодь поділилася враженнями від спеціальностей, які обрала, та від першого місяця навчання у класичному університеті Тернополя.

Цьогоріч на соціально-гуманітарний факультет вступило 257 нових студентів. Деканка каже, це непростий час для освіти в Україні загалом. Але незважаючи на усі виклики і зміни, студентам допоможуть і в навчанні, і в практиці. Бо за спеціалістами – майбутнє держави.

«Це для нас велика відповідальність. І для викладачів, і для студентів. Вчитися. Вчитися мислити аналітично, критично. І кожен в міру своїх можливостей долучатися до нашої перемоги. Тому мета усіх наших заходів одна — все для перемоги України», — зазначає деканка соціально гуманітарного факультету ЗУНУ Оксана Гомотюк.

Юлія Панасюк навчається на психолога. Каже, професія подобається, бо можна допомагати людям вирішкувати проблеми. Задоволена і вибором класичного університету Тернополя. Його дівчині багато хто рекомендував, адже тут гарні викладачі та багато перспектив для майбутнього.

Показати новачкам, яким різноманітним може бути студентське життя, вирішили третьокурсники Західноукраїнського національного університету, адже, кажуть, тут існує гарний баланс між навчанням і активністю.

Викладачі та куратори кажуть, важливою є адаптація і в колективі групи, і на факультеті. Тому, крім науки допомагатимуть студентам налаштовувати соціальні контакти в університеті.

«Ми справді націлені, щоб виростити висококомпетентного спеціаліста. Але це і дозвілля, і гуртки, і вечори, і секції, які допоможуть їм стати справжніми особистостями у житті», — зауважила доцентка кафедри психології і соціальної роботи соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ Елеонора Ященко.

Факультет також активно співпрацює із закордонними партнерами. Усе для того, аби студенти мали якнайбільше можливостей для розвитку.

Нагадаємо, нещодавно у ЗУНУ провели доброчинний ярмарок на підтримку ЗСУ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,