23.04.2024

“Перевтілення”: у Тернополі стартує неймовірне реаліті-шоу, яке здатне змінити життя

Креатор буд

Подолати свої комплекси та невпевненість заради світлого майбутнього. У Тернополі стартує перше на заході Україні реаліті-шоу про зміни – “Перевтілення”. Три героїні будуть проходити випробування та спілкуватись з експертами, щоб змінити своє життя.

Режисерки проєкту розповідають, що були приємно вражені кількістю людей, які прийшли на кастинги. Проте зазначають, відібрали учасниць, які готові до змін, мають кардинально різні характери і способи життя.

Режисерка реаліті-шоу “Перевтілення” на каналі “Тернопіль 1” Марія Бурдяк зазначає, що цей проект не про розмір джинсів, не про боротьбу із зайвою вагою, хоча це є також частиною того, що закладено в ідею. Але більше уваги зосереджено на душевному перевтіленні, на тому, з чим людина прийшла – зі своїми комплексами. Адже чи не у всіх є такий собі багаж, який не дозволяє нам рухатися вперед. Цей проект, каже режисерка, про мрію, про здійснення мрії.

Ведуча та психологиня реаліті – Тетяна Білінська. Вона зазначає, одразу після кастингу почала працювати із учасницями. Експертка зробила психодіагностику кожної, визначила їх темперамент та методику, за якою буде працювати з кожною з них.

Наша знімальна група завітала на зйомки одного із випробувань. У центрі Тернополя ведуча зупиняла перехожих та запитувала їхню думку про героїнь. Дівчата в цей час сиділи на лавці та спілкувалися між собою. Режисерки запевняють – це лише один із багатьох цікавих епізодів, які чекають глядачів при перегляді.

Режисерка реаліті-шоу “Перевтілення” на каналі “Тернопіль 1” Алла Демко розповіла, що в проекті учасниць чекає чимало несподіваних моментів, завдань та сюрпризів.

Знімальна група проєкту каже, зміни учасниць є очевидними. Навіть більше за час зйомок вони переймаються емоціями дівчат настільки, що також внутрішньо змінились. Запевняють, такі суттєві зміни учасниць на краще – тішать та мотивують до планування нових цікавих задумів.

Отож, вмикайте телеканал «Тернопіль 1»,  у п’ятницю 4-го вересня, о 20:00. І ви гарантовано отримаєте потужний заряд мотивації, адже змінити своє життя – ніколи не пізно. А іноді для того, щоб надихнутись, потрібно зробити лише один крок – увімкнути для перегляду реаліті-шоу “Перевтілення”.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,