29.04.2024

Пельмені, вареники та сирники по-домашньому: тернополян запрошують у магазин “Галя Балувана”

Креатор буд

У магазині «Галя Балувана» і Тернополі асортимент більш, ніж широкий. У ньому можна знайти продукти, які смакуватимуть до сніданку, обіду, вечері та, навіть, святкового столу.

Є тут і різні види котлет, і тефтелі, і фрикадельки, і хінкалі, і пельмені, і вареники, і сирники, і млинці – солодкі та солені. Тобто, кожен може знайти напівфабрикати на свій смак.

Зауважимо, приготовлені вони вручну та по-домашньому. Це те, що робить продукцію “Галі балуваної” особливою. І кожен, хто заходить до магазину, може у цьому пересвідчитись. Адже все готують просто в закладі, за склом. Ви можете побачити, як замішують тісто та всі наступні етапи приготування.

Далі один із найважливіших етапів виробництва – шокова заморозка. Готову продукцію кладуть до спеціального холодильника, де вона замерзає буквально за 15 хвилин. Це промислова технологія, завдяки якій на їжі не залишається крижаних кристалів, зберігається поживна цінність та смак.

Директорка магазину “Галя Балувана” Богдана Лилик запевняє – всі продукти якісні та свіжі, а у виробництві не використовують жодних підсилювачів смаку, замінників натуральних продуктів, сої чи консервантів.

Пані Ірина, яка вже стала постійним клієнтом магазину, розповіла нашій знімальній групі, що продукцією дуже задоволена: купує продукти і додому, і на роботу. Адже є в магазині і страви швидкого приготування. Наприклад, млинці, які можна розморозити у мікрохвильові та відразу вживати.

Завітати до магазину “Галя балувана” тернополяни можуть: на проспекті Злуки, 8 – навпроти Універсаму, а також на вулиці Чалдаєва, 1. Вже незабаром приготовані по-домашньому пельмені, вареники, млинці, сирники, і не тільки, можна буде придбати у магазинах на Східному та Дружбі. Мережа планує відкритись у кожному мікрорайоні міста, щоб «Галя балувана» була ближче до своїх покупців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,