25.04.2024

Пам’ять героїв Небесної сотні вшанували у Тернополі

Креатор буд

Вшанували пам’ять загиблих патріотів, які віддали своє життя за незалежну державу. Молитва за Україну та за її борців у День Гідності та Свободи  відбулась на площі Героїв Євромайдану. До пам’ятника Небесній сотні люди принесли квіти та запалили лампадки.

Нині тернополянам особливо болить. Бо досі боремось і проливаємо кров за свободу. Традиційно вшановують память героїв тут, на площі Героїв Євромайдану. Та війна вносить корективи і нині кожен навіть вдома, в окопі чи за кордоном — дякуємо тим хто стояв на майданах, і хто на цих революціях віддав життя — за справедливість, честь та свободу.

“Хотілося б ще раз згадати всіх наших героїв, всіх захисників, всіх тих щирих людей, які вірили в Україну і її світле майбутнє. І сьогодні ми прийшли якраз вклонитися їм і покласти квіти, згадати за них, помолитися, розуміючи що та наша боротьба триває і їхня пам’ять буде жити в наших серцях”, — відзначив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Цей день — один із найважливіших цьогоріч. Адже знову боремося за честь і гідність. Відвойовуємо свободу. Забираємо свої ж території у ворога. І знову віддаємо найцінніше – життя наших захисників. І на жаль, цивільних.

“Україна — це є, напевно, на сьогоднішній день одна з найбільш демократичних націй, яка точно може вирішити свої питання мирним шляхом. І ми завжди це пробували зробити. І волевиявлення людей завжди тут мало величезний вплив, — наголосив начальник Тернопільської ОВА Володимир Труш.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,