02.05.2024

Оздоровити та омолодити тіло: у Тернополі відкрили новий масажний салон “Rusalina”

Ваша реклама

Здорове та підтягнуте тіло – досягнути такого результату можна завдяки правильному масажу. В цьому переконана Русаліна Поворознюк – майстер спорту міжнародного класу по спортивній ходьбі та досвідчена масажистка. Вона довго мріяла про власний салон, де зможе допомагати людям відчути усі переваги якісного масажу. Втілити це заповітне бажання не завадив навіть карантин.

Власниця салону масажу розповіла, що саме на карантині ще більше впевнилася в тому, що необхідно відкривати салон. Зауважує, клієнти телефонували дуже часто з різними потребами. Каже, що правильний масаж надзвичайно дієвий. Вже після другої чи третьої процедури покращується загальний стан організму. Проходять головні болі, покращується тонус тіла, а м’язи розслабляються.

Власниця салону зазначає – до кожного клієнта знаходить індивідуальний підхід. Спеціалісти підбирають харчування, фізичні навантаження та необхідний вид масажу. Щодо видів масажу, які надають в салоні, то є моделюючий масаж, кінезіо масаж, оздоровчий та лікувально-оздоровчий, а також спортивно-оздоровчий масажі.

В салоні усе ретельно продумано, а дизайн приміщень створює атмосферу спокою та сприяє розслабленню. Дизайнерка інтер’єрів Галина Король розповіла, що переважають зелений та рожевий кольори, адже вони найбільш гармонійно тут підходять.

Привітати із відкриттям власної справи Русаліну Поворознюк прийшли учасниці ГО “Асоціація жінок України «Дія» та голова організації – Ольга Шахін. Вона є ведучою проєкту “Небайдужі” на телеканалі Тернопіль 1, а власниця масажного салону подарувала сертифікати на оздоровчий масаж учасницям реаліті.

До слова, після урочистостей, власниця розіграла серед гостей знижки на масажні послуги.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,