05.05.2024

Освітянин, народний депутат, патріот України: у рідному селі Білобожниця поховали захисника Олега Барну

Ваша реклама

Військового та політика Олега Барну поховали в рідному селі. Згадували про добрі справи воїна, його мрії та плани. На похороні побували наші журналісти.

Односельчани, друзі, колеги освітяни, однопартійці. Сотні людей приїхали провести в останню дорогу захисника України. У рідному селі Олег Степанович вчителював, а в 2014 році його обрали народним депутатом.

Він завжди відгукувався на потреби колег, з власного досвіду знає Михайло Паламарчук. Олег Барна допомагав, коли мама Михайла серйозно захворіла на коронавірус.

Усі хто знав Олега Степановича кажуть лише одне — він був дуже щирим. Не терпів брехні. Любив своїх рідних — та все ж над усе був вірній Україні і за неї боровся.

Воював Олег Барна від початку повномасштабного вторгнення. Вій йшов на фронт не помирати, а здобувати перемогу, розповідає дружина воїна. Цю перемогу маємо здобути ми, заради всіх, хто загинув.

В Олега Барни залишилась дружина, двоє синів, батьки, брат Степан, також військовий. А ще мрія – аби у Білобожниці звели спортивний комплекс, щоб діти мали гарні умови для розвитку. Адже нам не тільки перемагати, а і відбудовувати нашу країну. Низький уклін Олегу Барні за боротьбу і захист. Вічна слава герою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,