28.04.2024

Останню шану віддали воїну Михайлу Сидораку у Тернополі

Креатор буд

За кілька днів йому мало бути 42 роки. Але його життя забрала війна. Сьогодні Тернопільщина попрощалась із захисником Михайлом Сидораком, який боровся за мир та справедливість.

У Домі печалі зібралась його близькі, аби востаннє попрощатись із своїм батьком, чоловіком, сином, другом та співробітником. А ще захисником України, який віддав своє життя за мир.

Михайло Сидорак був навідником аеромобільного батальйону військової частини А 43 55. Старший брат бійця  Роман каже, все життя був поряд з Михайлом. Разом працювали і разом пішли захищати Батьківщину. Смерть захисника – велика втрата для родини. Близькі кажуть, він був людиною з великим серцем.

Взимку 2022 року Михайло отримав повістку та поїхав на навчання. Далі — на передову. 2 квітня героїчно загинув в запеклих боях з російськими окупантами у Донецькій області. За кілька днів чоловік мав зустрічати свій 42 рік народження.

Михайло працював слюсарем, ремонтував автомобільні мотори. Знайомі кажуть, він ніколи не ставав осторонь чужих проблем.

У чоловіка залишилась дружина, яка також є військовою. Двоє неповнолітніх дітей та мама. Поховали чоловіка в рідному селі Глядки, поруч з його татом. Вічна слава та пам’ять захисникові України!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,