25.04.2024

ООС: з початку добу бойовики двічі обстріляли українські позиції

Креатор буд

З початку доби бойовики двічі обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї та гранатомета. Про це повідомила під час брифінгу представниця пресцентру Міністерства оборони України капітан Юлія Пампуха, передає УНН.

“Від початку поточної доби, станом на 12:00, на лінії бойового зіткнення зафіксовано два порушення режиму тиші з боку збройних формувань Російської Федерації”, — повідомила вона.

Зазначається, що вранці, у районі населеного пункту Мар’їнка, противник здійснив постріли у бік позицій українських захисників зі стрілецької зброї, а також три постріли із гранатомета пристосованого для використання мін ПОМ-2.

“Згодом, ворог застосував стрілецьку зброю під час обстрілу позицій українських військових неподалік Водяного. Бойових втрат серед наших героїв-захисників немає. Враховуючи провокативний характер обстрілів, наші воїни вогонь у відповідь не відкривали”, — додає Пампуха.

Зауважимо, минулої доби, 20 вересня, на ділянках відповідальності наших бригад задокументоване одне порушення режиму припинення вогню.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,