19.04.2024

Ольга Шахін запрошує тернополян на каву

Креатор буд

У Тернополі Ольгу Шахін, мабуть, представляти не потрібно. Її, завдяки благодійній діяльності, вже знають чимало людей. Голова ВО Тернопільського осередку “Асоціації жінок України «Дія»”продовжує робити добрі справи, а цього разу – ще й запрошує тернополян на каву.

У неділю, 14-го червня, кожен охочий тернополянин зможе випити з волонтеркою чашечку кави та поспілкуватися про що завгодно. Ольга Шахін каже, що долучитися до ініціативи «Кава з волонтером» – для неї честь. Кошти ж обіцяє перерахувати в благодійний фонд «Галицька громада».

«Кава з волонтером» – доброчинний проєкт, завдяки якому, тернополяни можуть купити побачення з відомими людьми. Збір коштів – не основне завдання. Організатори хочуть нагадати суспільству про важливість волонтерської підтримки. Координаторка акції “Кава з волонтером” Ірина Шевченко каже, Ольгу Шахін обрали тому, що вона вже асоціюється для мешканців міста з благодійністю.

Голова ж  Тернопільського осередку “Асоціації жінок України «Дія»” акцію «Кава з волонтером» називає по-своєму – «дієва кава». Ольга Шазін зауважує, саме такі зустрічі й справді спонукатимуть до дій . Крім того – це чудовий спосіб завести нові знайомства та з користю провести час у товаристві цікавих людей. Жінка обіцяє, що почує усіх, кому потрібна допомога або просто бажання познайомитися та поговорити про життя.

Закликають усіх охочих прийти на зустріч і учасниці “Дії”. До прикладу, Ярослава Процик запевняє, що це унікальна можливість змінити своє життя.

Тож, випити кави з Ольгою Шахін ви маєте можливість у неділю, 14-го червня, з 15 до 16 години, на Театральному майдані.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,