06.05.2024

Передвиборча агітація

Олексій Станько балотуватиметься в мери Тернополя

Креатор буд

Загартований полум’ям революції тернополянин Олексій Станько боротиметься на виборах  міського голови Тернополя. Його кандидатуру одноголосно підтримали на з’їзді політичної партії Громадянський рух «Хвиля».

Ядро Громадянського руху «Хвиля» – це волонтери та громадські активісти, які відстоюють інтереси громади. Тому серед пріоритетів руху сьогодні – боротьба з корупцією.

Голова НАЗК у 2019-му році Наталія Новак зауважує, що у партії люди з різних областей та міст України. Чимало з них – активісти, які безпосередньо борються з корупцією. Серед таких, каже Наталія Новак, і Олексій Станько. Вона переконана – він може бути прикладом для інших партійців.

Такої ж думки і військовий волонтер та медик – Вікторія Крамаренко. Вона каже, що Олексій з тієї когорти золотої молоді України, яка своїм патріотизмом і своєю невтомною працею крок за кроком вибудовує в суспільстві і зберігає етико-моральні цінності.

Голова ж політичної партії Громадянський рух «Хвиля» Володимир Козленко зауважив, що Тернопільський осередок – один з найбільш активних осередків в Україні взагалі. Зокрема, акцентує, Олексій Станько та його дружина Наталя завжди, навіть у найскрутніші часи для нашої партії, працювали і задля розбудови партії, і Тернопільського регіону.

Кандидатуру Олексія Станька на посаду мера Тернополя підтримав також народний депутат України, засновник Громадянського руху «Хвиля» Віктор Чумак. Він вважає, що Станько з командою «Хвилі», це набагато краще, ніж ті представники та партії, які зараз в Україні при владі.

Після Революції Гідності Олексій Станько не зміг залишитися осторонь проблем міста. На його робочому столі сотні інформаційних запитів в різні держустанови – єдиного важелю впливу громадських активістів. Йому добре знайома проблематика міста, адже він уже сім років бореться з корупцією, гральним бізнесом і незаконною забудовою парків. І сьогодні він готовий розпочати боротьбу за місце народного мера Тернополя.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,