19.04.2024

Об’їзну біля Тернополя перекрили: оновлюють покриття на ділянці траси М-19

Ваша реклама

Рух перекрито. Саме такі дорожні знаки встановили на ділянці дороги від смт. Дружба, Теребовлянського району, в напрямку Тернополя. Тому водіям потрібно об’їжджати через с. Мишковичі. Адже на перекритій ділянці оновлюють 17 кілометрів покриття. Ремонтують дорогу М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече в рамках програми “Велике будівництво”.

Нове покриття складається із 3 шарів асфальтобетону. Працівники підрядної організації запевняють – воно буде надійним і служитиме близько 10 років.

Завершити ремонт планують через місяць. Проте, усе буде залежати від погодних умов, зауважив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Володимир Хімій.

Далі оновлюватимуть трасу в обхід Кременця, та ділянку від об’їзної Копичинець до Чорткова. Голова Тернопільської обладміністрації Володимир Труш зазначив, цього року планують відремонтувати 90 кілометрів траси М-19.

Зараз в області вже відремонтували дві ділянки цієї дороги. Йдеться  про відрізок через Ланівці та частину  автошляху поблизу населених пунктів Старий Вишнівець, Вишнівець та Горинка.  Зараз там будуть встановлювати дорожнє освітлення та облаштовувати пішохідні зони.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,