25.04.2024

Новорічна казка: учні Тернопільської спецшколи отримали солодощі та подарунки

Креатор буд

У Тернопільській спеціальній загальноосвітній школі підготували святкову новорічну програму. Вже традиційно там влаштовують святкування до Дня чудотворця Миколая. Діти танцюють та співають пісні. Щоправда, цього року дійство відбулося у вузькому колі: присутніми були лише учні, вчителі та декілька гостей.

На свято до дітей завітали представники поліції. Вони подарували школярам солодощі та телевізор. Кажуть, в цей заклад з гостинцями приїжджають щороку.

Окрім того, до діток сьогодні в гості приїхали членкині Тернопільського осередку всеукраїнської  ГО “Асоціація жінок України «Дія»” та громадської організації «Захист». Вони передали учням солодкі подарунки.

Для гостей свята школярі підготували невеличку концертну програму. А в кінці дійства разом з гостями танцювали і водили хороводи біля ялинки.

Всі дітки однаково потребують любові, підтримки і приємних сюрпризів, а такі свята – це доза позитивних емоцій і яскравих вражень, кажуть у тернопільській спеціальній школі. Тому педагоги дякують усім тернополянам, які не залишаються байдужими і роблять все для того, аби їхні вихованці були щасливими.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,