06.05.2024

Нові маршрути №4, №12, №21, №29: зміни в русі громадського транспорту в Тернополі

Креатор буд

У Тернопільській міській раді звертають увагу мешканців на зміни в русі громадського транспорту. Зокрема, йдеться про нові маршрути №4, 12, 21 та 29.

До прикладу, тернополяни, які їдуть із масиву “Сонячний” у міську лікарню №2, поліклініку чи жіночу консультацію, тепер можуть скористатися новим маршрутом №21. Окрім того, автобус заїжджатиме до управління соціальної політики, що на вулиці Лисенка.

Запустили у Тернополі і автобусний маршрут №4. Він сполучатиме Новий світ із “Сонячним” та “Східним” масивами. маршрут №12 у нинішній інтерпретації це об’єднаний 12-й і 7-й маршрути. Він продовжений від Збаразького кільця до обласної дитячої лікарні, зауважують в управлінні транспортних мереж та зв’язку ТМР.

Маршрут №29 також об’єднав колишній маршрут №29 і №28. Тобто, мешканці «Канади» тепер мають сполучення з ринком і масивом «Дружба».

Про всі зміни, які зазнала маршрутна мережа, можна дізнатись на сайті Тернопільської міської ради. Нагадаємо, із понеділка у місті повністю відновили рух громадського транспорту.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,