26.04.2024

Невимовний сум: одразу троє правоохоронців із роти “Тернопіль” загинули на війні (ОНОВЛЕНО)

Креатор буд

Герої гинуть у боротьбі з окупантом. Жахлива звістка сколихнула Тернопільщину 27 квітня. На війні загинули троє поліцейських із роти “Тернопіль”.

Трагічну новину на власній сторінці у Фейсбуці оприлюднив начальник головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол.

“Наші серця розбиті, наш розум холодний, наша відвага незламна, бо відступати нам нікуди, а наша помста буде відчайдушна до останньої краплі крові. Слова командира роти «Тернопіль» закарбувались назавжди: «навіщо ми якщо не буде України».

Сьогодні підрозділ добровольчого загону роти «Тернопіль» та весь гарнізон поліції Тернопільщини втратив на фронті трьох своїх побратимів. Герої не вмирають, наші друзі Рудий Сергій, Гогусь Тарас та Гудзь Михайло завжди будуть жити в наших серцях.

Вони стояли за нашу свободу, герої вибрали життя вільної людини, відмовились від кайданів рабів. Вічна пам’ять та Слава Героям. Слава Україні”, – йдеться у повідомленні.

Під час ворожого артилерійського обстрілу загинули:

43-річний старший лейтенант поліції ГУДЗЬ МИХАЙЛО СЕРГІЙОВИЧ, інспектор – снайпер взводу №2 РПСПОП “Тернопіль” ГУНП в Тернопільській області. У Михайла залишилося дружина та двоє синів.

51-річний старший сержант поліції ГОГУСЬ ТАРАС ЗЕНОВІЙОВИЧ, поліцейський взводу №1 РПСПОП ” Тернопіль”, ГУНП в Тернопільській області. У Тараса залишилася дружина та син.

44-річний капітан поліції РУДИЙ СЕРГІЙ АНДРІЙОВИЧ, інспектор-черговий чергової частини РПСПОП “Тернопіль”, ГУНП в Тернопільській області. Сиротою залишилася донька.

Співчуваємо рідним і близьким полеглих. Розділяємо їхню важку втрату.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,