28.03.2024

“Наше майбутнє”: ігровий спортивний комплекс для тернополян облаштували на території школи №7

Ваша реклама

Ігровий дитячий спортивно-гімнастичний комплекс «Наше майбутнє» відкрили на території спеціалізованої школи №7 з поглибленим вивченням іноземних мов. Проєкт реалізували в рамках «Громадського бюджету 2020».

Ініціатор проєкту Роман Павлишин розповів, що стадіон тут був у жахливому стані. Каже, як батько, не міг дозволити, щоб діти займались в таких умовах. Тому залучали до ініціативи щодо оновлення всіх, кого могли: товаришів, батьків, дирекцію школи, а місто пішло назустріч – виділили 20% коштів.

Директорка школи №7 Галина Костюк каже, цьогоріч в рамках Громадського бюджету реалізували 2 проєкти. Окрім стадіону, оновили спортзал, встановили бруківку, відеокамери, та інше.

Цікавими елементамии на території школи є велика шахматна дошка, яку використовують для активних спортивних ігор. У міській раді кажуть – дана локація є яскравим прикладом того, як вчителі та батьки вболівають за своїх дітей і дбають про їх комфортне перебування в школі.

За рік зроблено спортивний майданчик для всіх видів спорту, при вході школи зроблено окремий проект для громадського бюджету. Сьогодні тут можуть займатись і мешканці з сусідніх будинків, інших мікрорайонів. Це символ того, що у нас буде сильне здорове майбутнє, здорова сильна нація, – зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, до 30 вересня можна подавати проєкти на «Громадський бюджет 2021». Станом на 25 вересня, мешканці уже подали 50.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,