23.04.2024

Нагороди отримали кращі: працівників культури Тернополя привітали із професійним святом

Креатор буд

У Тернополі вітали працівників культури і майстрів народного мистецтва із професійним святом.

Галина Тарнавська уже 30 років працює у Тернопільській музичній школа № 2 імені Михайла Вербицького. Жінка розповідає, ніколи не шкодувала, що присвятила своє життя мистецтву. Пізнанню світу музики через такий інструмент як скрипка, вона навчила уже чимало дітей. Зараз у її класі – 14 учнів. Отож, у День працівників культури і майстрів народного мистецтва жінка уже втретє отримала подяку. Запевняє, навчати дітей не складно, якщо у них є бажання.

Отримала нагороду і членкиня Національної спілки майстрів народного мистецтва України, вчителька ТЗОШ №11 – Алла Шушкевич. Близько 10 років вона займається народним мистецтвом – виготовляє ляльки мотанки. Зазначає, це дуже старовинний вид рукоділля, проте і сьогодні є чимало охочих навчитися робити такі обереги.

Привітав із професійним святом представників культури та народного мистецтва очільник міста. Сергій Надал зазначив, міська влада старається усяко сприяти розвитку культури навіть в час пандемії.

Телеканал «Тернопіль1» приєднується до усіх привітань, які в цей святковий день лунали для представників культури і мистецтва. Нехай у вас завжди буде натхнення створювати нові шедеври, а зали культурних заходів будуть переповнені справжніми поціновувачами!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,