24.04.2024

На випадок критичних ситуацій у Тернополі, закуплять генератори та іншу техніку

Креатор буд

До непередбачуваної зими в умовах війни готуються у Тернополі. Аби у місті було все необхідне на випадок критичних ситуацій, на позачерговій двадцятій сесії Тернопільської міської ради, внесли зміни до програми цивільного захисту населення.

Зокрема, депутати проголосували за виділення коштів на придбання техніки, яка дозволить місту успішно і легше пережити зимовий період.

“Мова йде про придбання генераторів для “Теплокомуненерго”, для об’єктів критичної інфраструктури, для шкіл, садочків. Мова йде про придбання всього необхідного для облаштування пунктів масового обігріву або навіть проживання населення Тернополя. Будуть придбані генератори, забезпечать подачу тепла, придбані спеціальні куби ємкості для питної води.

Передбачено також придбання польових кухонь, спеціальних пічок обігріву буржуйок, придбання одноразового посуду, продуктів харчування, засобів гігієни і медикаментів, а також дизельного пального і бензини для забезпечення роботи генераторів”, — відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,