26.04.2024

На вул. Бережанській у Тернополі відкрили сучасний майданчик

Креатор буд

Новий, сучасний та безпечний. Ще один дитячий майданчик відкрили сьогодні у Тернополі. Йдеться про ігрову зону на вулиці Бережанській. Там повністю оновили територію, зробили штучне покриття та встановили огорожу, аби діти були в безпеці.

Тернополянка пані Наталія каже, вдячні і міській раді, і підрядній організації, адже, на її думку, все дуже гарно. Такої ж думки і пані Богдана та пані Ольга. Жінки тішаться тим, що тішаться діти.

Облаштували майданчик за кошти міського бюджету. Ігровий комплекс, що на вулиці Бережанська обійшовся у півтора мільйона гривень.

Міський голова Тернополя Сергій Надал запевнив, що такі ж роботи з облаштування дитячих майданчиків триватимуть і наступного року. Зараз якраз опрацьовують інформацію щодо звернень громадян з вибором місць для їх встановлення.

Загалом, у 2020-му у Тернополі встановили 30 нових ігрових зон та відремонтували 12 універсальних майданчиків. Усі вони пристосовані для занять спортом. Все для того, аби популяризувати фізичну культуру та активність.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,