19.04.2024

На Донбасі упродовж доби бойовики чотири рази порушили режим “тиші”

Ваша реклама

На Донбасі упродовж поточної доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

“Так, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу населених пунктів Водяне та Новотошківське. Окрім того, режим припинення вогню противник порушив у районі Гнутового, задіявши на цій ділянці станковий протитанковий гранатомет. Бойових втрат і поранень унаслідок провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників не було”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ще одне порушення режиму “тиші” задокументовано на Приазов’ї.

“По обіді поблизу населеного пункту Водяне зафіксовано проліт ворожого БПЛА типу „Квадро“ із перетином лінії розмежування. Зосередженим вогнем зі стрілецької зброї українські воїни збили безпілотний літальний апарат противника. Від початку поточної доби, 1 грудня, уздовж лінії розмежування пострілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено, на усіх ділянках відповідальності підрозділів Об’єднаних сил спостерігається тиша”, — повідомили в ООС.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,