29.03.2024

Ми здійснили мрію Ігоря: команда каналу “Тернопіль 1” стала помічниками св. Миколая

Ваша реклама

День Святого Миколая – свято, на яке кожна дитина чекає із нетерпінням. Адже 19 грудня, усі чемноти знаходять під подушкою те, про що так сильно мріяли. Але перед тим, дітки пишуть листи до чудотворцю. Оскільки прохань багато і святий сам не справляється, то в кожному місті має своїх помічників.

У Тернополі, в церкві святого апостола Петра, ці помічники роздавали листи діток тим, хто хотів здійснити чиїсь маленькі мрії. До благородної справи традиційно долучились організатори акції “Листи до святого Миколая” і ми – команда каналу Тернопіль 1. Обрали лист під номером 78. Його автором є восьмикласник Ігор.

Висловлене дитиною завдання ми зрозуміли та вирушили за подарунками. І знайшли тих, хто готовий частину бажаних речей просто подарувати хлопчикові.

У магазині дитячих товарів ми, з допомогою консультанта, вибрали одяг та знайшли все необхідне. Підібрали на восьмикласника светр, рукавиці та шапку. А також ще один пункт із листа до чудотворця – конструктор. Сподіваємось, саме про такий мріяв хлопець.

Свято наближається, а команда Тернопіль1 придбала ще не все, тож вирушили на місцевий ринок, аби докупити решту зі списку. Обрали фрукти та солодощі. Далі пішли по нижню білизну та шкарпетки. Приємно, що у цій добрій справі нас підтримали. Коли продавці почули, що обираємо подарунок саме для хлопчика- сироти – зробили знижку.

Після того, як все необхідне вже було в машині, старанно запакували, прикрасили і вирушили до церкви святого апостола Петра, аби передати для Ігоря подарунки.

Із хорошим настроєм та передчуттям свята закликаємо і вас робити добрі справи!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,