24.04.2024

Музична легенда Тернополя: хор “Глорія” відсвяткував 25-ий день народження

Ваша реклама

Колектив зі своїм репертуаром, традиціями та вже 25-річною історією. Хор «Глорія» у Тернополі святкує День народження. Прийшли послухати музику і Т1 Новини.

Катерина Сисак – вокалістка хору “Глорія” співає у колективі практично від його заснування. Жінка каже, 25 років тому, хор був значно меншим. З роками збільшився склад і вокальний репертуар колективу.

За чверть століття вокалісти хору «Глорія» об’їздили чи не всю Україну та співали за кордоном. Кажуть, щотижня регулярно репетирують і вивчають новий репертуар. Все це для того, аби дивувати публіку в різних містах та країнах.

Вокаліст хору “Глорія” Михайло Чура зазначив, що склад колективу 4-голосий: тенор, бас, альт, сопрано. Здебільшого займаються раз на тиждень.

В День народження хору до храму Святого апостола Петра прийшли чимало людей. Ще до початку концерту в храмі людно. Тут близькі та рідні вокалістів, а також ті, хто раніше чув про колектив. Тернополяни кажуть, пишаються тим, що у нашому місті є хор такого рівня та бажають колективу всього найкращого.

Додамо, рамках заходу, міський голова Сергій Надал нагородив вокалістів та керівника хору символічними подарунками.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,