28.03.2024

“Мрії збуваються”: новорічне свято влаштували благодійники для тернопільської малечі

Ваша реклама

“Мрії збуваються”. Напередодні Нового Року небайдужі тернополяни влаштували свято для діток, якими опікується благодійний фонд “Карітас Тернопіль”. Це малеча із багатодітних сімей, діти АТОвців, та які постраждали від домашнього насильства. Маленькі мрійники поділилися, що просять у листах до Діда Мороза.

Організатори зізнаються, бажання діток у листах вразили. Адже просять про речі зовсім не дитячі.

“Здоров’я і миру. Це основні побажання. Нема цукерок. Є такі дітки, які хочуть чобітки, книжки. Це неймовірно, аж мурашки по шкірі йдуть, це елементарні речі. В нас є хлопчик, який мріє грати на саксофоні. Мама його сирота, і він також сирота. І ми цю мрію виконаємо”, — розповідає співорганізаторка новорічного свята “Мрії збуваються” Іванна Бойко.

Під час свята дітей розважали позитивні персонажі, а також ті, які завжди стоять на темній стороні, стороні зла.

“Баба Яга така своєрідна особа, яка любить робити збитки і буде намагатися всіма зусиллями вкрасти подарунки і зіпсувати Новий Рік, щоб він все-таки не настав”, — говорить виконавиця ролі Баби Яги Катерина.

Та новий 2021 настане. Адже під час конкурсів, майстер-класів, вікторин дітки зробили все, аби побороти зло. І їм це вдалось. За активну участь у новорічній програмі учасники отримали солодкі подарунки та ще більшу віру у новорічне диво.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,