18.04.2024

Молодіжна мер Тернополя про кадрову політику та підтримку ініціатив юних тернополян

Ваша реклама

Голова Молодіжної міської ради Тернополя Романна Павлюк взяла учать в ефірі на телеканалі «Тернопіль 1». Разом із гостями студії вона дискутувала на тему кадрової та молодіжної політики в Україні, а також розповіла про підтримку ініціатив юних тернополян на рівні міста.

«Молодіжна рада Тернополя працює вже одинадцятий рік, і є однією із найстаріших в Україні. Це важливий консультативно-дорадчий орган, який об’єднує лідерів молодіжного середовища», – зазначила Романна Павлюк. За її словами, Молодіжна міська рада спроможна виконувати функцію кадрового резерву, який потрібен Україні та місту зокрема.

Романна Павлюк повідомила, що у Тернополі в середньому щороку реалізовується близько 200 та більше молодіжних проектів. З її слів, саме така активність допомогла Тернополю цьогоріч виграти статус «Молодіжна столиця України».

Під час дискусії молодіжна мер зауважила, що підтримка від місцевої влади для молоді Тернополя є відчутною і спонукає проявляти свою активність, пропонувати ідеї та нові проекти до реалізації.

На її погляд, визнання Тернополя як «молодіжної столиці України» дозволить збільшити увагу до міста та зробити його більш цікавим для інвесторів. При цьому Романна Павлюк відзначає, що інвестиції слід розуміти не лише, як грошовий еквівалент: «Для мене інвестиції – це не лише про кошти. Йдеться про інтелектуальний ресурс, про туризм, про нових студентів, яких можна залучити до міста тощо». При цьому дівчина поділилася власним досвідом, зазначивши, що приїхала до Тернополя з Києва.

«Я вважаю, що Тернопіль – одне із кращих міст, де можна здобувати освіту. Мені б дуже хотілося, щоб мій досвід переймали молоді люди з України – приїжджали сюди. І це буде дуже великим плюсом для міста, для молоді, так як Тернопіль зараз є дуже активним і міська влада позитивно ставиться до молоді. Саме тут можна реалізовувати дуже багато ініціатив та своїх ідей, які ніхто ніде більше не підтримує», – зазначила Романна Павлюк.

Користуючись нагодою, вона привітала тернополян з прийдешнім Днем молоді. «Бажаю розвиватися постійно, не стояти на одному місті. І головне – не боятися брати на себе відповідальність та реалізовувати свої мрії!», – закликала Голова Молодіжної міської ради Тернополя Романна Павлюк.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,