19.04.2024

Міносвіти та МОЗ найближчим часом підготують правила нового навчального року – Степанов

Ваша реклама

Міністерство охорони здоров’я та Міністерство освіти і науки готують правила і алгоритми, за якими будуть навчатися діти у наступному навчальному році. Їх планують представити протягом 7-10 днів. Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає УНН.

“Звичайно, ми хочемо, щоб наші дітки повернулися до звичайного режиму навчання. Щоб вони пішли в школу, особливо – 1 вересня. Дітки, які ідуть у перші класи – це для нас дуже важливо. Саме за таких умов ми і виходимо і коли розробляємо механізми, в який саме спосіб вони будуть навчатись. Але життя вносить свої корективи. COVID-19 вносить свої корективи. Тому ми зараз, в умовах адаптивного карантину, розробляємо механізми, правила, в який спосіб наші діти можуть навчатись”, – сказав Максим Степанов.

Він зазначив, що ці механізми будуть визначати, за яких умов діти зможуть навчатися у звичайному режимі, за яких умов вони будуть навчатися у дистанційному режимі і в який спосіб можна поєднати ці два способи.

“Разом з Міністерством освіти і науки ми розробляємо відповідні правила і алгоритми. Я думаю, що протягом тижня, максимум 10 днів, ми все це чітко випишемо і, звичайно, одразу повідомимо, у який спосіб, за яких умов і як будуть навчатися наші діти у наступному навчальному році”, – додав Максим Степанов.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,