02.05.2024

Медові пряники для військових розмалювали діти зі Шляхтинців

Креатор буд

Для того аби хлопці на фронті мали свято. З там настроєм дітки з села Шляхтинці, що у Байковецькій громаді, розмалювали майже 50 пряників для односельчан, які зараз захищають Україну. Майстер клас провели в місцевому клубі, там діти мали змогу проявити свою креативність. Малювали старанно адже, розуміли для кого це роблять.

Цього тижня в стінах клубу щодня проводять різні майстеркласи, готуючись до Великодніх свят. Діти розмальовують писанки, роблять валяні іграшки. Цього ж разу розмальовували пряники, каже завідувачка закладу Ольга Караванська.

На майстер класі було більше 15 діток різного віку. Усі вони чітко знали для кого прикрашають смаколики. Зізнаються, для них важливо долучитись до такої ініціативи, бо можливо саме цей пряник потрапить до  батька чи когось з родини. А ще їм подобається сам процес.

Ініціювала і провела майстер клас Галина Бунт. Саме вона власноруч спекла пряники, зробила крем та працювала з дітками. Каже, надалі планує зробити ще більше пряників та кілька пасочок. Більше — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,