24.04.2024

Маски та дистанція: які карантинні обмеження досі діють у Тернополі

Креатор буд

Ряд карантинних послаблень відчули тернополяни за останні 2 місяці. Та деякі обмеження продовжують діяти. У приміщеннях, зокрема у магазинах, обов’язковий масковий режим, дотримання дистанції та наявність антисептика.

Завідувачі магазинів розповіли нашій знімальній групі, що карантинних вимог дотримуються. Зауважують, більшість людей вже й самі знають про обмеження та поводяться відповідно. Все ж, якщо в магазині помічають порушників, то роблять зауваження, якщо людина не дослухається – просять вийти з приміщення.

На вулиці більшість людей без масок, та подекуди є тернополяни і у засобах захисту. Ті, з ким спілкувалася наша знімальна група запевняють, що в громадські приміщення заходять виключно дотримуючись встановлених вимог – у масках.

Жорсткі обмеження діють зараз у громадському транспорті. В автобусах і тролейбусах беруть пасажирів лише на сидячі місця. Це особливо незручно, кажуть тернополяни, у час пік, адже доводиться чекати.

Зауважимо, за минулу добу в обласному центрі зафіксували +13 хворих на COVID-19. У лікарнях міста загалом півсотні хворих.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,