20.04.2024

Магазин «Офіс Центр» допомагає «Карітасу» збирати до школи потребуючих діток

Креатор буд

Традиційна акція “Шкільний портфелик” стартувала у благодійному фонді “Карітас”. Канцелярське приладдя збирають для потребуючих сімей Тернополя.

Керівниця соціально-педагогічної роботи із дітьми та молоддю Тернопільського БФ “Карітас” Аліна Муц розповіла, що цьогоріч у їхньому списку дві сотні дітей з малозабезпечених чи багатодітних сімей або тих, які опинилися у складних життєвих обставинах та діти-сироти.

Таку акцію у «Карітасі» проводять уже 25 років. Напередодні 1-го вересня формують портфелики із зошитами, ручками, олівцями та іншими речами, які необхідні у навчальному процесі, та передають діткам. Аліна Муц запевняє – батьки та діти справді тішаться такою допомогою. Тому вкотре переконуються, що вона потрібна.

Понад місяць працівники «Карітасу» шукатимуть благодійників і партнерів, які б відгукнулися і допомогли зібрати канцелярські набори. Одним із таких партнерів вже 6 років є магазин “Офіс Центр”. Разом із «Карітасом» організували акцію – “Благородний вибір”.

Керівниця магазину-партнера Наталія Вольська розповідає, що з 1-го до 31-го липня будь-який клієнт магазину може придбати рюкзачок або ранець зі знижкою 15%, якщо натомість в магазині залишить свій портфель, яким вже користувалися, але який в доброму стані. Його працівники передадуть у «Карітас»

Минулого року завдяки такій ініціативі магазин «Офіс Центр» передав Карітасу понад 300 рюкзачків. Вони знайшли своїх нових господарів. Цього року сподіваються зібрати не менше.

Долучитися до акції “Шкільний портфелик” просять усіх небайдужих. Шкільне приладдя і портфелі можна приносити до благодійного фонду Карітас, що на вулиці Замонастирська, до 1-го вересня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,