03.05.2024

“Луцький терорист” заявляє, якщо хтось буде підходити близько до автобуса – він його підірве

Ваша реклама

Чоловік, який захопив автобус у Луцьку погрожує підірвати транспорт разом із заручниками за умови, якщо до нього хтось наблизиться. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі каналу “Україна 24”, передає УНН.

“Психологічний стан у даного правопорушника складний, як і у будь-якої людини, яка піддає життя інших людей небезпеці. Він до цих пір не надав можливості передати воду і продукти харчування для заручників. Він надивився, я так розумію, різного роду фільмів про захоплення заручників і заявляє, що якщо хтось буде підходити близько до автобуса, то він його підірве”, – сказав Геращенко.

Заступник міністра не зміг підтвердити факт лікування чоловіка в спецзакладі, проте заявив про достовірність інформації про його судимості і відбування терміну.

Нагадаємо, вранці в центрі Луцька людина з вибухівкою і зброєю захопила автобус із заручниками, у місті і області введено оперативний план “Заручник”.

Також є інформація про те, що терорист намагається збити поліцейський дрон, який літає біля автобусу із заручниками і, ймовірно, зробив кілька пострілів у його бік.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,