25.04.2024

Передвиборча агітація

Леонід Бицюра презентував програму дій, балотуючись на посаду міського голови Тернополя

Креатор буд

“Горизонт 2025”. Таку програму дій презентував кандидат на посаду міського голови Тернополя від ВО “Батьківщина” – Леонід Бицюра. Нова схема розвитку спрямована на збільшення кількості жителів міста та його активну співпрацю з районними центрами.

Туди увійшли такі пункти: цінності урядування, якісне адміністрування та аудит, медицина, містобудування, комунальне господарство та житловий фонд, економіка та інвестиції, освіта та виховання, екологія, опіка та соціальний захист, безпека, транспорт, культура та креативна індустрія, сім’я та діти.

Кандидат на посаду міського голови Тернополя від ВО “Батьківщина” Леонід Бицюра каже, що разом з обласною владою визначатимуть спільні інвестиційні та економічні, соціальні напрямки у розвитку нашого регіону.

Леонід Бицюра зазначив, за умови реалізації цієї програми дій Тернопіль стане сучасним містом європейського зразка. Адже зараз наш обласний центр є одним з найменш економічно розвинених в Україні. Політик розповів, завдяки його стратегії місто поетапно почне змінюватись, а жителі відчують покращення. Завдяки цьому вдасться досягнути ще одного показника – збільшення кількості мешканців Тернополя та тривалість життя.

У партії зазначили, впевнені, що їхній кандидат зможе вдосконалити Тернопіль. А мешканці міста зможуть реалізувати себе у рідному краї, а не за кордоном. Окрім цього, у 2020-му «Батьківщина» повністю оновила весь склад команди, яка буде представляти їх на виборах.

Голова Тернопільської міської організації ВО “Батьківщина” Микола Сліпченко зазначив, що до підбору кандидатів підійшли дуже ретельно. Суттєво оновили список тих людей, які йдуть до міської ради . У списку є підприємці, волонтери, науковці, громадські діячі. Тож, сподіваються, що ця «свіжа кров» дозволить суттєво оновити місто Тернопіль.

Леонід Бицюра запевняє – завдяки втіленню його програми, за 5 років Тернопіль стане кардинально іншим містом – містом щасливих і успішних людей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,