20.04.2024

Крок у світле майбутнє: учні Тернопільської ЗОШ №7 отримали атестати

Ваша реклама

“Випускник 2020”. Таке довгоочікуване свято відзначили у Тернопільській спеціалізованій школі №7 з поглибленим вивченням іноземних мов. Тридцять троє учнів попрощались з дитинством.

На шкільному подвір’ї, урочисто отримали атестати. Серед випускників Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов і Дарина Дмитришена. Дівчина зазначає, в цей день її переповнюють емоції, адже це важливий крок у доросле та самостійне життя. А зі школою, зізнається, прощатись шкода, адже саме тут найкращі вчителі дали їй потужні знання, які, вона впевнена, допоможуть у майбутньому.

Директорка школи Галина Костюк розповіла, що заклад існує уже 65 років. Але цьогорічний навчальний рік та випускний – особливі. Через карантин та обмеження вперше святкують цю подію на шкільному подвір’ї. Як правила, це відбувалось у Палаці культури “Березіль”. Своїм ж випускникам бажає, щоб вони були щасливі, щоб ніколи нічого не боялися, щоб мріяли і знайшли місце під сонцем у цьому великому світі.

Привітати випускників прийшли батьки і друзі, а хороший настрій на святкуванні створили танцювальні та акробатичні колективи. Родзинкою дня стала сукня випускниці цієї школи. Саме вона сьогодні під час випускного встановила рекорд України “Випускна сукня з найдовшим шлейфом у 100 метрів».



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,