19.04.2024

Компанія “Контінентал Фармерз Груп” провела на Львівщині День поля

Ваша реклама

“Як заробити додаткові 100 доларів з гектара: час рахувати”. Це провідна тема Дня поля, яке компанія “Контінентал фармерз груп” провела на Львівщині.

На базі Львівського національного аграрного університету передові виробники аграрної продукції змогли поспілкуватися та вдосконалити свої знання у виробничих питаннях.

Як зазначив генеральний директор компанії «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен, на захід запросили партнерів. Це не тільки постачальники, а і клієнти — фермери, які приєдналися до нашої партнерської програми, а також аграрії, які розглядають таку можливість. Окрім цього, День поля відвідали студенти, яким цікаво працювати з «Контіненталом» і які хочуть побудувати кар’єру після університету.

Компанія “Контінентал” впроваджує інноваційні технології точного землеробства. Під час Дня поля фахівці змогли розповісти про економічний ефект, отриманий на основі цих технологій.

Як відзначив операційний директор компанії «Контінентал Фармерз Груп» Віталій Ставнічук, змістом Дня поля стало обговорення нових можливостей, аби Україна заробляла більше та отримувала вищі врожаї.

Таким чином у Компанії запровадили іще один проєкт – “Континент інновацій”. Адже невід’ємною частиною аграрного бізнесу, зокрема, вирощування якісного врожаю, неможливе без використання останніх досягнень науки та техніки.

Про основні сучасні досягнення аграріїв учасники Дня поля могли почути на кількох локаціях, де з презентаціями та доповідями виступили запрошені експерти.

Серед провідних гостей Дня поля був і Міхаель Хорш – засновник одного із провідних виробників сільськогосподарської техніки.

Також на Дні поля розповіли про програму співпраці з фермерами “Зростаємо разом”. Вона передбачає вигідні умови придбання насіння, добрив та засобів захисту рослин, можливість користування послугами елеваторів компанії “Контінентал”.

Додамо, для учасників Дня поля підготували і цікаві розваги. Так, у “Зоні коптерів” провели демонстративний політ безпілотних апаратів. А для любителів спортивного відпочинку відбувся футбольний турнір між агрохолдингами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,