27.04.2024

“Кава з волонтером”: у Тернополі все більше жінок хочуть займатися благодійністю

Креатор буд

«Кава з волонтером» акція, під час якої кожен охочий може купити побачення із волонтером. Виручені кошти віддають на благодійність. Та минулої неділі формат був дещо іншим. Голова Тернопільського осередку ВГО “Асоціація жінок України «Дія»” Ольга Шахін сама викупила таку можливість, щоб ті, хто потребує допомоги могли з нею поспілкуватися.

Координаторка акції “Кава з волонтером” Ірина Шевченко розповіла, що охочих взяти участь в акції, як і тих, хто може і має бажання допомогти, так і тих, хто прийшов просити про допомогу – чимало.

Учасниці акції зізнаються, що благодійна діяльність Ольги Шахін дуже надихає і вважають, що саме ця жінка може допомогти і їм робити добрі справи. Також серед учасниць наша знімальна група побачила й жінок пенсійного віку, які виявили бажання допомагати іншим.

До благодійної акції «Кава з волонтером» доєдналися і власники однієї із тернопільських кав’ярень. Усіх учасників пригостили смачною кавою.

Крім того, завдяки цій зустрічі, зауважила, Ольга Шахін Тернопільський осередок асоціації жінок «Дія» поповнився ще чотирма новими членкинями.

Ініціаторка цієї зустрічі ділиться – їй приємно брати участь в акції та розуміти, що може допомогти змінити життя багатьом людям.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,