28.03.2024

Кардинальні зміни: 60-річна тернополянка стала учасницею проєкту “Красуня за один день – перевтілення”

Ваша реклама

«Багато хто думає, що вихід на пенсію вже є кінцем і занепадом. А для мене це стало новим шансом і новим життям. Вже можна пожити для себе, робити те, що тобі подобається». Саме так думає учасниця проєкту “Красуня за один день – перевтілення” – Ольга Висоцька.

Її хобі – квітникарство, книги та малювання. Пані Ользі – 60 років і вона впевнена, що в цьому віці життя тільки починається. Адже нарешті знайшовся час на ті справи, до яких раніше не доходили руки. Одне з таких якраз квітникарство. Тому попри пізню осінь біля хати жінки й досі цвітуть квіти. На своє хобі пані Ольга не шкодує ні зусиль, ні часу.

Близько року тому пані Ольга почала відвідувати різні заходи при Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення. Жінка каже, цікаві зустрічі, відвідини театру та майстер-класи дозволили їй у поважному віці відкрити нові таланти.

Та окрім нових захоплень, пані Ольгу чекає і сюрприз – жінка стане учасницею проєкту терцентру «Красуня за один день – перевтілення», в рамках якого на неї чекає зустріч з психологом, новий макіяж, зачіска та підбір кардинального іншого образу.

Загалом ж участь у цьому проєкті взяли вже більше 10 жінок. Головне завдання – вкотре показати, що краса непідвладна часу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,